Інна Войтович: «Я рада, що нашим новим учням вже сподобалося у нас»

Новий навчальний рік у «Дніпровському центрі професійно – технічної освіти туристичного сервісу» розпочався святковими урочистостями. Звичайно, вся увага на святі була віддана тим, хто вибрав Центр для подальшого навчання.

Інна Войтович: «Я рада, що нашим новим учням вже сподобалося у нас»

Також на святковій лінійці відбулося нагородження учнів та майстрів подяками від партнерів закладу – роботодавців за успішну літню виробничу практику. Як завжди, учні Центру показали свій високий професійний рівень під час літньої практики у різноманітних профільних закладах Дніпропетровської області.

На святі вітали справжніх майстрів своєї справи, які постійно удосконалюють та підтверджують майстерність на обласному та всеукраїнському рівнях і таким чином стають взірцями для своїх вихованців.

Директор Центру Інна Василівна Войтович побажала успіхів першокурсникам у оволодінні вибраними сучасними професіями та приємних вражень від навчання:
– Сьогодні ми стаємо однією великою дружною родиною, де відкриються нові вміння і цікаві знання, де з’являться нові справжні друзі, сказала Інна Войтович. Бажаю нашим вихованцям успіхів і отримувати від навчання якнайкращі емоції та найкорисніший досвід. А батькам хай буде вдосталь терпіння і витримки, хай діти радують їх своїми досягненнями.
Я познайомилася з багатьма нашими новими учнями і рада, що їм у нас вже сподобалося.

«Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу»- це велика родина працьовитих, завзятих, небайдужих, сумлінних учнів та перспективних майстрів, які протягом навчального процесу сприяють перемогам вихованців.

З перших днів навчання учні привчаються до самоврядування. Активно долучаються до життя закладу і батьки, за що викладачі дякують їм.

Завершилося свято традиційним першим дзвоником.

Джерела:
http://dp.ridna.ua/2017/09/03/inna-vojtovych-ya-rada-scho-nashym-novym-uchnyam-vzhe-spodobalosya-u-nas/
https://glavnoe.dp.ua/blogs/%D0%86nna-vojjnovich:-%C2%ABja-rada-shho-nashim-novim-uchnjam-vzhe-spodobalosja-u-nas%C2%BB