День міста-2017

Колектив навчального закладу взяв активну участь у підготовці до святкування Дня міста-2017…Напередодні святкування Дня народження міста Дніпро колектив ДПТНЗ «Дніпровський центр ПТОТС» виконав відповідальне завдання Дніпровської міської ради по підготовці заходів до свята, проявивши креативність, майстерність та високий професіоналізм при створенні дизайнерських проектів.
Так, надзвичайно оперативно, маючи в розпорядженні усього 2 дні, професіонали своєї справи виконали унікальне 3-d оформлення машин для карнавальної ходи; різноманіття декору відображало особливості замовлених тематик: так, наприклад, машина на тему «Ми любимо Україну» була задекорована вінком на капоті з великих яскравих паперових квітів зі стрічками, стилізованими тинами, рушниками та топіаріями на платформі; машину на тему «Театральне мистецтво» прикрасили лірою на капоті, платформа ж була оформлена у вигляді театральної сцени із завісою, софітами, декоративними колонами та вазонами з квітами; на капоті машині «Живі скульптури» розташувалися театральні маски Комедії та Трагедії на величезному віялі, борта машини задекорували гірляндою та бантами з тканин; машину «Дитячі казкові герої» прикрасили макетом казкового будиночка, вазонами-клумбами, паперовими квітами та метеликами.

День міста-2017

День міста-2017

День міста-2017

День міста-2017

Ескізи декору були розроблені викладачами кафедри квітникарів та декораторів Слоквенко С.Ю. та Мерзленко Т.В. за участю майстра ввиробничого навчання Недошитої І.В. Декорації виконували Войтович Л.П., Войтович О.Л., Тилик С.В., Коваленко Л.М., Сєдова М.І., П’яних Д.В., Рябко Н.Г., Тригуб Р.А., Вишнякова Н.С.
Окрім оформлення карнавальних машин, колектив кафедри екологічного спрямування взяв участь у флористичному фестивалі «Dnipro Flower Show-2017», що проходив з 08.09. по 10.09.2017 на території парку ім.Шевченка. Педагоги разом з учнями груп Ф-17-1 та КД-16-6 організували та виконали інсталяцію з декоративних гілок та живих квітів, а також допомагали оформлювати головний флористичний стенд від Асоціації флористів міста.

День міста-2017

День міста-2017

День міста-2017

Щирі слова вдячності та побажання подальшої плідної співпраці висловив колективу навчального закладу в особі директора Войтович Н.В. начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Хорошилов Є.В.

Більше фото в альбомі ФБ