9 ІНСТРУМЕНТІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ НАВЧАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ТА ОНЛАЙН-КУРСІВ

Онлайн-курси, електронні навчальні матеріали, презентації, опитування та автоматичне оформлення бібліографій та цитат − все це можна швидко та просто зробити за допомогою 9 інструментів…Онлайн-курси, електронні навчальні матеріали, презентації, опитування та автоматичне оформлення бібліографій та цитат − все це можна швидко та просто зробити за допомогою 9 інструментів:

1. COURSELAB
CourseLab – це потужний і одночасно простий у використанні засіб для створення інтерактивних навчальних матеріалів (електронних курсів), призначених для використання у Інтернеті, в системах дистанційного навчання, на CD чи будь-якому іншому носії. За допомогою CourseLab можна створювати та редагувати навчальний матеріал у середовищі WYSIWYG, що не потребує знання мов програмування.
Безкоштовну версію продукту можна завантажити на офіційному сайті, а на російськомовному ресурсі − почитати документацію або придбати російську версію продукту.

2. SMARTBUILDER
Smart Builder − це сервіс, що дозволяє створювати власні електронні освітні курси, не маючи навичок програмування. Ви можете використовувати різні медіа, ігрові елементи тощо. У бібліотеці Smart Builder вже міститься велика кількість елементів від мультимедіа об\’єктів до шаблонів сторінок.

3. VYEW
Vyew − це віртуальна конференц-зала або переговорна кімната. За допомогою цього сервісу є можливість зробити онлайн-презентацію перед сотнею людей або опублікувати документ для спільного обговорення та редагування з колегами.

4. WRITING HOUSE
Writing House − це сервіс, що дозволить автоматично створювати бібліографію та оформлювати цитування в основних стандартах − MLA, APA, Chicago або Harvard. Це швидко, просто, безкоштовно та допоможе зекономити багато часу.

5. MOS SOLO
MOS Solo − простий, але функціональний інструмент, який практично не потребує навчання, але являє собою велику кількість можливостей у створенні мультимедійного освітнього контенту. За допомогою MOS Solo можна створювати інтерактивні графічні електронні курси, вікторини, опитування та демонстрації.

6. IZZUI
Izzui − це сервіс для створення освітніх каналів на Facebook.

7. EASYGENERATOR
Easygenerator поєднує в собі простоту використання з потужністю та функціональністю, завдяки яким можна створювати велику кількість різноманітних проектів та опубліковувати їх у Інтернеті чи імпортувати у Power Point.

8. ZENLER
Zenler − один з найпотужніших сервісів для створення освітнього контенту. За допомогою Zenler можна створювати електронні курси, які будуть працювати де завгодно, включаючи iPad, iPhone, Android. Можна навіть створювати курси на основі власних презентацій та матеріалів у PowerPoint. Сервіс також дозволяє записувати відео з екрану, додавати аудіо та багато чого іншого. Основна версія Zenler платна, однак є можливість завантажити безкоштовну пробну версію.

9. LESSON WRITER
Lesson Writer − це сервіс для створення комплексних уроків з англійської мови. За допомогою сервіса можна швидко і легко перетворити будь-яку статтю в роздатковий матеріал, що містить необхідні питання та завдання.

Джерело