Нагороди за 2011 р.


1. Подяка за активну участь в організації фестивалю моди «Fashion Town-2011».

2. Диплом учасника Другої Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасні навчальні заклади – 2011» за активну участь в інноваційній модернізації національної системи освіти.

3. Диплом переможця Другої міжнародної виставки «Сучасні навчальні заклади – 2011» – срібна медаль у номінації «Розробка та упровадження сучасних засобів навчання».

4. Почесний диплом 10-ї міжрегіональної спеціалізованої виставки «Освіта. Кар’єра. Суспільство – 2011» за активну і плідну роботу на виставці та створення умов для самореалізації учнівської молоді в соціумі шляхом вивчення новітніх технологій та застосування їх у виробничій діяльності.

5. Диплом учасника обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних інновацій ПТО», 2011 р.

6. Диплом учасника у відкритому чемпіонаті з перукарського мистецтва «Молоді таланти України – 2011» (у номінації «Учні навчальних закладів»: учень гр. Пмп-10-16 Колесов Дмитро – чоловіча повсякденна стрижка з укладкою; учениця групи Пмп-10-16 Єрган Крістіна – чоловіча повсякденна стрижка з укладкою; жіноча вечірня зачіска на довгому волоссі «Нова коса»; учениця гр. Пмп-10-16 Пашкевич Олексій – жіноча повсякденна стрижка на короткому волоссі; учениця гр. Пмп-10-16 Палафірова Алеся – жіноча повсякденна стрижка на короткому волоссі).

7. Диплом учасника обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних інновацій ПТО», 2011 р.

8. Диплом переможця в обласному фестивалі художньої самодіяльності серед ПТНЗ «Фестивальний дивограй профтехосвіти» – ІІ місце.

9. Диплом лауреата у номінації «Фестивальний дебют» обласного фестивалю художньої самодіяльності серед ПТНЗ «Фестивальний дивограй профтехосвіти» (Агітбригада ДЦППРКТС).

10. Диплом лауреата у номінації «На крилах танцю» обласного фестивалю художньої самодіяльності серед ПТНЗ «Фестивальний дивограй профтехосвіти» (Танцювальний гурт ДЦППРКТС «Вуличні танці»).

11. Диплом за ІІІ місце у номінації «Моделювання інноваційної виховної роботи» обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних та навчально-виробничих інновацій ПТО».

12. Диплом за участь у номінації «Інноваційні підходи в організації учнівського самоврядування» обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних та навчально-виробничих інновацій ПТО».

13. Диплом за ІІІ місце у номінації «Позиціювання якісної та доступної професійно-технічної освіти та престижності робітничих професій» обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних та навчально-виробничих інновацій ПТО».

14. Диплом переможця (за І місце – Зоріна-Козленко Т.О.) у номінації «Сучасні освітні технології у практиці роботи психологічних служб ПТНЗ» обласної виставки «Формування цілісної регіональної системи педагогічних та навчально-виробничих інновацій ПТО».

15. Диплом учасника ІIІ спеціалізованої виставки квіткового, ландшафтного та флористичного бізнесу «Квіти України-2011».