Нагороди за 2010 р.


1. Диплом лауреата обласного фестивалю художньої самодіяльності серед ПТНЗ «Фестивальний дивограй» за інноваційний підхід до створення та примноження творчого потенціалу учнівської молоді, організацію роботи щодо розкриття нових талантів та вимогливість до рівня виконавчої майстерності.

2. Диплом переможця виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини –2010» у номінації «Кращий навчальний кабінет економічних дисциплін» – ІІ місце.

3. Диплом переможця виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини –2010» у номінації «Кращий навчальний кабінет історії та правознавства» – ІІ місце.

4. Диплом переможця виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини –2010» у номінації «Краща навчальна лабораторія з професії «Кухар» – ІІІ місце.

5. Диплом переможця виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини–2010» у номінації «Соціально-профорієнтаційна реклама» – ІІІ місце.

6. Диплом переможця виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини–2010» у номінації «Психолого-педагогічний супровід навчально-виховної діяльності закладів профтехосвіти» – ІІІ місце.

7. Диплом учасника виставки «Профтехосвіта Дніпропетровщини–2010» у номінації «Електронні засоби навчання» (Толпиго О.Л.).

8. Грамота переможця обласного конкурсу на кращу методичну розробку у номінації «Психологічна робота з учнями» – І місце (Зоріна-Козленко Т.О.).

9. Почесний диплом учасника 9-ї міжрегіональної спеціалізованої виставки «Освіта. Кар’єра. Суспільство – 2010».

10. Диплом за участь в ХІІІ Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2010» – за високі творчі досягнення в інноваційному оновленні національної системи освіти.

11. Диплом учасника ХІІІ Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2010» за творчий підхід у впровадженні освітніх технологій (Войтович Н.В.).

12. Грамота за участь у святковому концерті з нагоди Дня Європи в Україні 15 травня 2010 р.

13. Грамота за перемогу у ярмарці-презентації креативних лідерських проектів «Evviva!» в номінації «Власна думка».

14. Диплом переможця І Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Фешн стиль» у напрямку «Сучасний імідж» в номінації «Фантазійна хвиля» – І місце (Руслан Тригуб, робота «Прибуття Колумба до Америки»).

15. Диплом учасника І Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Фешн стиль» (Інна Войтович).

16. Диплом учасника І Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Фешн стиль» (Руслан Тригуб).

17. Диплом учасника І Всеукраїнського конкурсу дизайнерів «Фешн стиль» (Ганна Левченко).

18. Подяка за активну участь в організації дитячого фестивалю «Світ талантів Східної України – 2010».

19. Почесний диплом за активну і плідну роботу на виставці «Сучасна освіта Дніпропетровщини – 2010» та значний внесок у вирішення проблем освіти в ім’я суспільного прогресу.

20. Диплом учасника ІI спеціалізованої виставки квіткового, ландшафтного та флористичного бізнесу «Квіти України-2010».

21. Грамота від ГУОіН Дніпропетровської облдержадміністрації директору ДЦППРКТС Войтович Н.В. за досягнуті успіхи у підготовці кваліфікованих конкурентоспроможних робітників, значну та продуктивну роботу з підготовки навчального закладу до нового навчального року, високий професіоналізм у своїй справі