З днем освітянина!

07-Den-pratsivnykiv-osvity-Ukrayiny-jpg-1

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День працівників освіти та профтехосвіти.

У системі професійно-технічного навчання завжди працювали і працюють чудові фахівці, викладачі, майстри виробничого навчання, які свої досвід, вміння та професійні знання спрямовують на виховання достойних громадян та забезпечують справжню професійну підготовку робітничих кадрів.

Система профтехосвіти пройшла великий непростий шлях. Безперечно, лише завдяки своїм робітникам вона реформується і успішно розвивається.

Сьогодні команда працівників системи профтехосвіти сповнена сил, наснаги і великої віри у справу. Освітяни впевнено довели свою мобільність, здатність оперативно реагувати на стрімкі зміни ринку праці, успішно вирішувати поставлені завдання.

Життя невпинно рухається вперед, з’являються нові потреби та професії. Саме завдяки професійній освіті підвищується  інтерес до робітничих професій, а реальні практичні навички і знання по-справжньому допомагають у житті.

Зі святом, любі освітяни!

Міцного здоров’я, життєвих сил, наснаги, щирої радості, добробуту і здійснення мрій! Нехай ваші вихованці стануть яскравими особистостями, висококласними фахівцями, патріотами та справжніми громадянами, які прославлятимуть своїми гідними справами нашу область та Україну!

Pics-Art-10-01-09-52-38