Нагороди за 2018 р.

1. Почесна грамота Президії Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок трудовому колективу ДЦПТОТС за досягнення високих результатів у Всеукраїнському огляді роботи профспілок і трудових колективів на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків влітку 2018 р.

2. Диплом за активну участь команди ДЦПТОТС у Другому чемпіонаті з креативного перукарського мистецтва “Кубок Запоріжжя”:

3. Дипломи та медалі (2 золоті, 1 срібна, 2 бронзові) за участь у Другому чемпіонаті з креативного перукарського мистецтва “Кубок Запоріжжя” в номінаціях “Експрес-коса”, “Французька коса”, “Фантазійний образ”, “Вечірня зачіска”:

4. Диплом та бронзова медаль (ІІІ місце) учениці Шпак Карини у відбірковому турі Чемпіонату України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики, макіяжу, моделювання брів і вій “Молоді таланти України-2018” в номінації “Чоловіча стрижка та укладка”:

5.  Подяка “Дніпровському центру ПТОТС” за громадську активність і патріотизм та вагомий внесок в культурне життя українців, за підтримку акції єднання “Україна моя вишивана”:

6 Подяка “Дніпровському центру ПТОТС” за підтримку конкурсного руху та виховання та підготовку талановитої молоді:

7. Диплом учасника майстра в/н Вишнякової Н.С. у міжнародному чемпіонаті з перукарського мистецтва “Кубок Євразії” у конкурсі “Чоловіча стрижка з укладкою” в номінаціях “Salon Look” та “Razor Fade”:

8. Подяка Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького за підтримку, співпрацю і участь у відкритті фотовиставки “Камінь половецького степу”:

9. Подяка Департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА за бездоганну організацію обслуговування наради керівників органів управління освітою:

10. Диплом про нагородження срібною медаллю у виставці “Сучасні заклади освіти-2018” у номінації “Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників”:

11. Диплом учасника виставки “Сучасні заклади освіти-2018” за презентацію досягнень і інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки:

12. Грамота за якісну підготовку учнів до VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Тараса Шевченка:

 

13. Подяка за участь в організації та підготовці благодійної вистави “Снігова королева” в рамках проекту “Генічеськ – територія краси”:

 

14. Диплом за ІІІ місце у фотоконкурсі “Фантазійний образ” в номінації “Краса зими” майстру в/н Вишняковій Н.С.:

Piccy.info - Free Image Hosting