Перукар. Манікюрник. Педикюрник

Перукар. Манікюрник. Педикюрник

Є такі професії, без яких не змогла б обійтися жодна людина. Перукар, манікюрник, педикюрник – саме така. Це дуже цікава і прибуткова професія. За останні роки ця галузь краси бурхливо розвивається, і одночасно зростає потреба в компетентних фахівцях. Однак, тільки за умови того, що майстер досконало володіє всіма таємницями цього мистецтва, можна бути впевненим, що клієнт вибере саме Вас. Красиві доглянуті нігті – візитна картка сучасної людини. Доглянуті руки та ідеальні нігті додають впевненості у собі, підіймають настрій та неодмінно привертають увагу оточуючих, доставляючи усім естетичне задоволення. Тому ця професія зараз необхідна, престижна і чудово оплачувана.
Останнім часом робота манікюрниці стала більш різноманітною із застосуванням нових операцій. Серед послуг, окрім звичного манікюру, і європейський манікюр, при якому нігті обробляються за допомогою спеціальних приладів. З’явилися можливості для творчості. Сучасний майстер підбирає необхідний для створення задуманого образу колір, відтінок, вручну створює малюнок на нігті (рослинний орнамент, візерунки різних стилів). Застосовують також техніки аплікації й інкрустації.

Перукар. Манікюрник. Педикюрник

Педикюр, постійний догляд за ногами – краща гарантія краси здоров’я. Доглянуті ніжки – це розкіш, а не засіб пересування, дозвольте собі бути красивими!
У поєднанні із загальним гігієнічним доглядом за тілом манікюр і педикюр поліпшує стан організму, попереджує розвиток захворювань кісток рук, стоп і пальців ніг.

У нас ви навчитеся:
– обробляти, обпилювати ніготь для надання необхідної форми довжини;
– покривати лаком за всіма правилами виконання манікюрних робіт;
– нарощувати нігті на руках і ногах сучасними методами, акрилами, гелями;
– виконувати дизайн: ліпку акрилами, художній розпис лаками і акриловими фарбами;
– обробляти шкіру рук, ніг, проводити їх масаж;
– правильно виконувати дезінфекцію інструментів;
– застосовувати правила обслуговування, способи надання першої медичної допомоги;
– правильно використовувати існуючі інструменти, правильно їх зберігати;
– пізнати секрети виготовлення розчинів кремів, приготування комбінованих лаків різних кольорів , використання розчинників.

Перукар. Манікюрник. Педикюрник

Сфера професійного застосування випускника: Майстри працюють у перукарнях, салонах краси, косметичних кабінетах, на показах у великих магазинах, театрах тощо.