Безпека на залізниці

bezpeka-na-zaliznyczi-kopyya

Шановні здобувачі освіти!
Акціонерне товариство «Українська залізниця» повідомляє, що протягом І кварталу 2021 року на підприємствах залізничного транспорту України (станціях, перегонах) допущено 7 випадків травмування підлітків, 5 випадків травмування рухомим складом та 2 випадки ураження електричним струмом. При цьому, 2 підлітки загинули під колесами рухомого складу залізничного транспорту, в інших випадках діти отримали травми різного ступеня тяжкості т.ч. ампутацію кінцівок.
Усі випадки травмувань допущено з необережності підлітків, а також нехтування та недотримання потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, затверджених наказом Мінтрансу 19.02.1998 №54.
Тільки протягом квітня цього року вже допущено 3 випадки ураження підлітків електричним струмом, один з яких виявився смертельним.
Працівники регіональних філій АТ «Укрзалізниця» постійно проводять роботу серед населення щодо попередження нещасних випадків на залізничних коліях. В рамках цієї роботи зняті і розміщені на каналі YouTube роз’яснювальні ролики щодо правил поводження та недопущення нещасних випадків на залізничному транспорті України.
Пропонуємо вашій увазі для ознайомлення роз’яснювальний відеоматеріал:
https://youtu.be/K7cH3_Xpr0s;
https://youtu.be/N9NcDyPoL9A;
https://youtu.be/975AGNo9g4M;
https://youtu.be/wyjDI97PyCU.
БУДЬ ЛАСКА, НЕ НЕХТУЙТЕ ПРАВИЛАМИ! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!