День Дублера

Два цікавих та незвичайних дня тривали в нашому Центрі – учні за підтримки педколективу організували та провели День Дублера.

Вони вирішили взяти на себе обов’язки педагогічних працівників і влаштувати самоврядування. Педагоги ж зайняли місця учнів, у них був свій розклад, свої уроки.
Перший урок педагогів був присвячений видатному українському поету, письменнику, художнику Т.Г.Шевченку. Далі у педагогічних працівників був урок астрономії. Однак найцікавіше було попереду – викладачі і майстри виробничого навчання змогли поринути у професії, яким навчають у Центрі. Перший урок проводила майстер манікюру Ляхова Т.В., другий урок провела учениця гр.Ф-19-1 Заруба Дарина у вигляді майстер-класу з флористики, навчаючи педагогів виготовленню крокусу із фоамірану. На третьому уроці педагоги завітали до кухарів на майстер-клас із приготування спагетті із апельсинового соку, застосовуючи технологію молекулярної кухні. Всі присутні могли спробувати їх. Майстер-клас проводила учениця гр.КК-17-22 Максимчук Катерина. Четвертий урок з професії “Майстер ресторанного обслуговування” був присвячений мистецтву складання серветок, майстер-клас проводила учениця 1 курсу Чеберяк Софія. Заключний урок для педагогів проводили з професії “Перукар” учениці гр.ПМП-19-16 з показом майстер-класу по святковій зачісці. В цілому День Дублера видався насиченим, різноманітним, пізнавальним та надзвичайно цікавим, учням сподобалося бути в ролі педагогів, а педагоги багато чому навчились на уроках виробничого навчання.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

Більше фото – на нашій сторінці в Фейсбук.