Свято професій-2019

З 16 по 19 грудня 2019 р. в Центрі відбувалося Свято професій, приурочене до Дня Св.Миколая.

Розпочалося Свято урочистим відкриттям, дискусійною панеллю “Професійна кар’єра очима учнів” та заходами, які організували та провели учні та викладачі МК туристичного напрямку. Цього дня усі охочі брали участь у картографічному конкурсі “Дорожня карта Європи”, весело змагались у естафеті “Туристичний рюкзак” та демонстрували свої знання у вікторині “Туристична ялинка”.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

17 грудня свої професії презентували члени МК екологічного напрямку. Цей день був насичений майстер-класами з виготовлення квітів з цукерками, виготовлення ялинок в техніці оригамі, петриківського розпису новорічних ялинок.
Piccy.info - Free Image Hosting

Перукарі навчали перукарському мистецтву 18 грудня. Цього дня вони організували експозицію “Музею перукарів”, на якій було представлено багато перукарських інструментів ХХ сторіччя, провели майстер-класи з косоплетіння, нейл-арту «Новорічний», розпису по тілу “Мехенді”, масажу рук з парафінотерапією.
Piccy.info - Free Image Hosting

І останній день Свята був надзвичайно насиченим та яскравим: свої вміння та продукцію представляли одразу дві МК – харчового та ресторанного напрямків. Кухарі організували веселі пізнавальні конкурси “Розпізнай спецію” та “Обери продукти для страви”, майстер-класи з оздоблення пряників, приготування фондю, приготування коктейлів, складання серветок, сервірування столу, розкладання наперонів. Протягом дня діяли виставки-ярмарки кулінарних та кондитерських виробів та буфетної продукції, виготовленої учнями та членами МК.
Завершальним акордом став святковий концерт, присвячений підведенню підсумків тижня, нагородженню найактивніших учасників Свята та привітанням від Святого Миколая.
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

Всі фото – в альбомі на сторінці ФБ