Свято професій-2018

З 18 по 22 грудня в Центрі проводилося Свято професій – цікаве передноворічне свято з корисними майстер-класами з професій, веселими номерами художньої самодіяльності й безліччю сюрпризів.

18 грудня відбулося відкриття Свята професій – усім присутнім було оголошено план заходів, які підготувала кожна кафедра на тиждень професій. Так, 19 грудня розпочала свою роботу кафедра туристичного напрямку – протягом перерв учні й педагоги мали змогу позмагатися за солодкі сюрпризи у розважальних вікторинах та туристичних конкурсах.

20 грудня свою майстерність демонструвала кафедра побутового напрямку, організувавши майстер-класи з косоплетіння, стемпінгу на тіпсах, нейл-арту. Крім того, усі бажаючі могли відвідати експозицію “Музей перукарів”, де були представлені перукарське приладдя та інструменти минулих років.

21 грудня кафедра харчового і ресторанного напрямку представила свої заходи, серед яких особливою популярністю користувалися майстер-класи з оздоблення пряників, з приготування закусочних тарталеток, з приготування коктейлів, зі складання серветок. Крім того, учні й педагоги із задоволенням брали участь у конкурсах “Вгадай спецію” та  “Обери продукти для страв”. Протягом дня діяла виставка-продаж кондитерської та кулінарної продукції, яку власноруч виготовили учні-кухарі.

  

22 грудня своїми яскравими майстер-класами та самобутніми номерами художньої самодіяльності захоплювала кафедра екологічного напрямку. Так, майстрами та викладачами кафедри були організовані майстер-класи з виготовлення квітів із цукерок, новорічного символу свинки в техніці оригамі, а також новорічного янгола та ялинки. Протягом дня діяла виставка новорічного декору, виготовленого учнями-декораторами вітрин.

    

І завершували тиждень професій святкова програма від Святого Миколая та посвята першокурсників у професію.

    

Більше фото – в альбомі ФБ