Свято професій-2017

Креативно, весело, пізнавально та майстерно відбулося Свято професій у нашому Центрі!

Креативно, весело, пізнавально та майстерно відбулося Свято професій у нашому Центрі! Протягом тижня учні разом з майстрами в/н та викладачами створювали атмосферу свята. Тиждень розпочався урочистим відкриттям заходу, на якому учні ІІ та ІІІ курсів здійснили посвяту першокурсників у професії та приготували для них напутні слова та поради:

Piccy.info - Free Image Hosting

Першими відкривали Свято кухарі, кондитери та майстри ресторанного обслуговування з дуже насиченою та цікавою програмою: протягом усього дня в закладі тривали тематичні виставки сервірування столів, виставки-продажі бургерів та кондитерських виробів; величезну зацікавленість в учнів викликали майстер-класи з приготування фондю, транширування, фламбування, оздоблення кондитерських виробів, приготування коктейлів, декантування вина, складання серветок; учні та педагоги завзято змагалися в пізнавальних вікторинах та конкурсі “Розпізнай спецію”.

Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

Адміністратори, агенти з організації туризму представляли свою професію наступними: протягом дня усі бажаючі змогли взяти участь у новорічній вікторині, складанні листів до Святого Миколая; у холі провели цікавий пізнавальний квест, музичні виступи учнів, а завершився день веселим розважальним конкурсом між командами учнів та педагогів “Хто зверху? Перезавантаження”.

Piccy.info - Free Image Hosting

Третій день свою професію представляли перукарі, манікюрники, педікюрники. Цього дня вони організували демонстрацію раритетних перукарських інструментів, колекція яких була представлена в “Музеї перукарів” (серед яких особливою увагою користувалися щипці Марселя 19 сторіччя), та ярмарок парфумерно-косметичної продукції; провели інтелектуальну вікторину “Правда-неправда”, виконали іронічну сценку “Село і перукарня”. Протягом дня для охочих відбувалися майстер-класи з розпису на нігтях та “Сама собі майстриня”, де учні мали змогу навчитися самотужки робити собі зачіски. Родзинкою дня став шоу-парад новорічних зачісок і гумористичні конкурси “Нарощування бороди” та “Половинки”.

Piccy.info - Free Image Hosting
Piccy.info - Free Image Hosting

Останньою свої професії презентувала методкомісія екологічного напрямку. Цього дня її викладачі та майстри разом з учнями організували майстер-класи з виготовлення квітів з цукерками, зі складання оригамі, виготовлення янгола, з новорічного декупажу. Порадували глядачів і танцювальним виступом, і веселими конкурсами – “Збери пазл “Спадщина Юнеско””, “Назви квіти – створи букет”, “Намалюй прислів’я”. Крім цього, увесь тижня, протягом якого відбувалось Свято професій, діяв ярмарок учнівських виробів, організований флористами, квітникарями і декораторами вітрин.

Piccy.info - Free Image Hosting

Більше фото – в альбомі ФБ