День відкритих дверей у квітні 2017 р.

27 квітня 2017 року на базі ДНЗ «ДЦПТОТС» було проведено відкритий профорієнтаційний захід для школярів Самарського та Індустріального районів м. Дніпра.На виконання доручення першого заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації «Про вжиття заходів з підвищення ефективності діяльності державних професійно-технічних навчальних закладів області», відповідно плану заходів НМЦ ПТО у Дніпропетровській області та в рамках декади робітничих професій легкої промисловості, побуту, торгівлі, харчування та поліграфії 27 квітня 2017 року на базі ДНЗ «Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу» було проведено відкритий профорієнтаційний захід для школярів Самарського та Індустріального районів м. Дніпра.
Участь у заході прийняли учні 8 та 10 класів наступних шкіл :
№7, № 121, № 41, №29, №138, № 14, №135, № 2 загальною кількістю 105 осіб.
Учні ДНЗ «ДЦПТОТС» провели майстер-класи та продемонстрували свої знання та вміння, які вони вже здобули в процесі навчання у нашому Центрі.
Наші екскурсоводи провели екскурсію по навчальним кабінетам та майстерням Центру.
Кожен з учнів шкіл мав змогу навчитись зробити особисто щось своїми руками.
Перукарі демонстрували майстер-класи з косоплетіння, квітникарі-декоратори – зі складання міні-букетів, кухари-кондитери поділилися навичками роботи з пастилою та продемонстрували прийоми оформлення страв овочевими фігурками, майбутні майстри ресторанного обслуговування навчили школярів складанню серветок .
Все зроблене своїми руками школярі забрали з собою, чим були дуже задоволені.
Взагалі захід пройшов динамічно та цікаво.

День відкритих дверей у квітні 2017 р.

День відкритих дверей у квітні 2017 р.

День відкритих дверей у квітні 2017 р.

День відкритих дверей у квітні 2017 р.

Більше фото дивіться в альбомі в ВК: https://vk.com/album308717183_245273377