День дублера

03 квітня 2017 року на підставі рішення старостату та наказом №290 від 31.03.2017 р. було проведено день учнівського самоврядування або День дублера.03 квітня 2017 року на підставі рішення старостату та наказом №290 від 31.03.2017 р. було проведено день учнівського самоврядування або День дублера. Напередодні працівники Центру провели консультативні заняття зі своїми дублерами, на яких учнів було ознайомлено з посадовими інструкціями згідно обраних посад, видані завдання згідно навчального плану на цей день.
Учні випробували свої сили на посадах директора, заступників директора, викладачів та майстрів в/н, секретаря, інспектора відділу кадрів, працівників адміністративно-господарського підрозділу.
Майже всі групи проявили інтерес до заходу. Учні усвідомили складність підтримання дисципліни в класі і важливість підготовки до проведення уроку.
Адміністрація нашого закладу на чолі з директором-дублером Ситніковою Іриною успішно справилася з поставленим завданням.
Серед дублерів найбільш зібраними та активними у підготовці заходу слід відзначити :
Шпак Карину (гр. ПМП-16-16), яка не лише старанно підготувалася до уроків, а й провела урок фізики для учнів ІІ-го курсу, хоч сама навчається на І-му курсі.
Котенко Тамілу (гр. ПМП-16-16) та Соловйову Світлану (гр. ПМП-16-16) старанно провели уроки англійської мови, а Марченко Любов (гр. ПМП-16-16) творчо підійшла до викладання української мови.
Білокобилко Настя (гр. ПМП-16-16) викладала біологію, а Кубряченко Настя (гр. ПМП-16-16) – зарубіжну літературу.
Штельмах Карина (гр. ПМП-16-16) – Захист вітчизни, Безбарна Аліна (гр. ПМП-16-16) була майстром виробничого навчання.
Дуже відповідально до своєї посади дублера вахти поставився Герасимов Сергій (гр. ККз-16-23) та радував своєчасними дзвінками на/з уроку.
Також відмічено Буханчук Ольгу (гр. Кдз-16-5), яка виконувала роботу вихователя гуртожитку.
Підводячи підсумок, відзначимо, що захід відбувся успішно. І учні-дублери, і педагоги залишилися задоволені результатом.
Адміністрація закладу висловлює подяку всім учням, які приймали активну участь у проведенні дня самоврядування!

День дублера

День дублера

День дублера
День дублера

Більше фото в альбомі ВК.